29 mars 2010

Smyckeur

Dags att uppdatera läget för smyckeuren igen. Jag fick hem nya 20 juni 2011.
 Nu har jag dessa 13 med vit urtavla och så de fyra på nästa bild med en röd, en grön, en svart och en vit. De har samma form och har ett extra fäste som sticker ut vid 2:an, vet inte hur det är tänkt men man kan ju hänga klockan lite på sniskan då om man gör ett halsbandsur. Priset är fortfarande 40 kr/st.
Ja, nu har vi ju ställt om klockorna till sommartid (men själva sommaren verkar ännu rätt avlägsen även om det åtminstone är sol idag). Visst skulle det vara skönt om man aldrig behövde hålla reda på några klockslag, utan kunde leva helt efter sin egen biologiska klocka, men tyvärr är inte vårt samhälle anpassat för alltför mycket individualitet. Däremot kan du ju ha en alldeles personlig och unik klocka att hålla tiden med.
Ett smyckeur som du själv gör ett armband eller halsband till precis efter eget tycke. Klockorna har fästen upptill och nertill där man kan trä igenom en tråd för pärlarmband/-halsband, eller sätta in en bindring och fästa klockan på en kedja eller rem. Gör du ett halsband kan du ju också hänga något i det nedre fästet.

Här är några inspirationsbilder - klicka för större bild.

Mer inspiration finns under etiketten Smyckeur.

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...