1 sep. 2012

Lina och Agnes gjorde örhängen idag

Lina har gjort nya hål i öronen och behöver fylla på med mer örhängen. Inspirerad av blomman på en halskedja som jag gjorde en gång, så gjorde Lina ett par blomörhängen av seed beads på tunn metalltråd.
Och Agnes gjorde ett par örhängen (till Lina) med små daisies, också av seed beads. Båda paren blev otroligt fina!
Blombladen är fästade runt en metallring .

 För nån vecka sen var Lina in och visade det här halsbandet hon gjort av silkesnöre. Med tre olika färger knöt hon makramé och växlade med jämna mellanrum vilken tråd som skulle knytas på och vilka som skulle knytas med. Så här läckert blev det!

Eftersom hennes pappa skulle fylla år dan därpå, så passade Lina då också på att göra detta härliga och annorlunda grattiskort. En korg, papper, snäckor (det ligger flera i korgen), en pappfigur, en bit elefanttråd (ståltråd), en träbokstav (G) och en tuschpenna var vad som behövdes + lite limpistolande.

26 aug. 2012

Smala satinband med guldrand och några prickiga

Nu har jag fotat satinbanden. Det är 10 som är 7mm breda och har ett par guldränder. Och så några prickiga ...
Lila, rosa, cerise, röd, pistagegrön, smaragdgrön, turkos/petrol, ljusblå, vit och svart. Dessa band har jag 20 meter av varje.
 Dom prickiga är 10mm breda. Det svarta och rosa är bara smakprover på 9 dm, det vita, pistagegröna och lila har jag 4,5 meter av.
Alla band på detta inlägg kostar 5 kr/m.

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...