22 feb. 2016

Ditt och datt

Dom här örhängena hittades i samma sedimentlager som de förra cernitsmyckena, så jag antar dom är från samma tidsepok, alltså 80-talet.
 Stora creoler med svarta och guldfärgade pärlor och lite kedja. Tillverkade av mej liksom dom förra.
Stella tycker att Lilla Rosa är stor nog nu att äta riktigt mat, men tyvärr finns det aldrig någon mat till henne eftersom mamma Stella äter upp allt innan nån annan hinner vara med. Jag har blivit tvungen gömma matburkarna - det första gömstället hittade hon och tog sej in i, men nu har jag ställt en burk i ett överskåp och den andra burken ligger det tyngder på. Kanske hon är extra desperat om mat nu när hon har sina "barn" (två råttor och Lilla Rosa) att försörja. När hon inte äter bär hon omkring på småttingarna.
Några nya glasslådor - fyra ICA minimumsbit och så en annan som är lite mindre på höjden.

Och gissa vilken kändis jag såg på ICA i Boliden igår. Jo, vår lille "inte terrorist trots allt"! Tillsammans med en ung dam som INTE hade burka, inte ens en sjal på huvudet. Ett tydligt bevis för att han inte är en islamistisk fundamentalist för då skulle han väl ha spottat på en sådan sedeslös kvinna. Undras hur det går med hans skadeståndsansökan förresten. Kanske borde hela Boliden söka skadestånd för den ärekränkning och det psykiska lidande denna falska anklagelse orsakat samhället. Just saying.

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...