22 aug. 2011

Magnetörhängen

Jag har ju som sagt haft ett par energilösa veckor och inte känt mej det minsta kreativ. Men jag hade ett par kreativa tjejer här förra veckan, nämligen Maja och Klara. Och nu ska jag äntligen visa vad dom hittade på - nämligen magnetörhängen!

Jag har ju dom här lite mindre magnetlåsen och dessa fiffiga tjejer kom på att dom kan användas till örhängen! Magneterna är så starka att sätter man delarna på vardera sidan av örsnibben så håller dom ihop - väldigt smart för den som inte har hål i öronen (och inte alltför känsliga örsnibbar för det klämmer rätt bra). Sen är det ju bara att sätta dit något hänge i ena delen (eller för all del i bägge), här är ett par örhängen med emaljerade peacehängen (Klaras) och en variant med kedjor (Majas).

21 aug. 2011

Tvärnit

Det har blivit lite glest mellan inläggen på sistone och det beror på att jag förra veckan drabbades av en stressallergichock. För många stressorer på en gång som orsakade flera sömnlösa nätter, illamående vid blotta tanken på mat eller något som helst ätbart, ångest och totalt noll energi - jag hade fullt upp med att bara försöka andas. Nu har jag i alla fall sovit i veckan, men fortfarande känner jag mej ungefär lika livad som en sprucken ballong och matfobin hänger kvar (ska rensa ur kylskåpet nån dag när jag orkar och köpa hem en tomat eller nåt sånt som känns fräscht).
Så det har förstås inte blivit något gjort som är värt att skriva om (röjde upp i ett par garderober idag i hopp om att hitta en massa kläder att göra av med, men tyvärr behöll jag det mesta ändå, fast det blev åtminstone mer ordning). Och eftersom jag fortfarande känner det som att jag behöver sova dygnet runt i några veckor till, och jag även i vanliga fall har lång startsträcka, så lär det inte hända mycket den närmaste tiden heller.

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...