2 sep. 2010

Bokstavspärlor - kuber och coins

 
Två varianter av bokstavspärlor i silverfärg. Dessa pärlor är av plast men med mycket fin metall-look. Kuberna är 6x6x6mm och som du ser på bilden är det ett stort hål, ca 4mm. De kostar 1 kr/st. De runda/platta är ca 7mm i diameter och har bara ett mindre hål. De kostar 50 öre/st.
Jag satte kubpärlor som bildade namnen på mina katter på en flätad halsrem. Mellan namnen satte jag ett hängefäste och på det ett cat's eye-hjärta.
P.S Eftersom jag fått hem fler svarta flätade remmar till ett bra pris, så kostar de nu bara 10 kr/st.

1 sep. 2010

REA !!!

Nu behöver jag rensa ut lite i butiken och då får ni kära kunder hjälpa mig. För detta får ni nu 20% på allt pysselmaterial förutom färg (akryl och metallic) och pannåer. Pärlor och annat smyckematerial, papper, barnpyssel, väskor, knappar och band, scrapbookingmaterial, m.m.
Höstrean startar nu på lördag den 4/9 och räcker t.o.m. 18/9.

31 aug. 2010

Peace and love again

Jag gjorde ju tidigare ett par örhängen med peacesymbolen. Nu har jag gjort ett armband och en halskedja med peacebrickan.


Jag gjorde en kedja till armbandet av två olika tvinnade ringar som länkades ihop med vanliga bindringar.

Till halskedjan använde jag silverkedja nr 1 och ett klolås.

3 metallringar

Tvinnade ringar i två storlekar. 10mm kostar 1 kr/st, 10 st/6 kr. 8mm kostar 50 öre/st, 10 st/4 kr. Jag använde båda de här till bl. a. ett peacearmband.
De här är 9mm i diameter och har ett fint mönster av små ringar. De kostar 1,50/st, 10 st/10 kr.

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...