29 okt. 2011

Äsch, nu får det väl bli lite armband igen ...

Jag har ju verkligen ansträngt mej för att inte göra mycken, bara för att tvinga mej att göra nåt annat, men det har det ju ändå inte blivit så mycket av ... Så här är det några armband i alla fall ... En del av pärlor m.m. som använts är nya och som jag inte hunnit visa än, jag ligger lite efter ...
 Ett gäng olika pärlor blev ett treradigt armband. Jag använde treradiga mellandelar och elastisk tråd. Att armbandet ser fyrkantigt ut beror på att mellandelarna är bredare på utsidan så pärlorna trycks bakåt.

 Det är rondeller, biconer, kuber och runda pärlor i olika storlekar och färger som mixas.
 Ett lite diskretare armband. Blå metalliga rondeller och silverfärgade rospärlor som ser ut som metall men är akryl, på elastisk tråd.

Ett ganska tungt armband av glas och metall. Kristallklara pandorapärlor, blå silverfoilpärlor (hade bara några kvar av dom), guldfärgade pärlhattar (nya) och guldfärgade mellandelar.
 Mellandelarna är i biconform men halva försvinner in i pandorapärlorna som har stora hål.

 Här är samma silverakrylrosor som på det blå armbandet ovan och så är det gröna glaspärlor (nya), lite krackelerade. Och så tre stora cat's eye-pärlor och ett par olika pärlhattar.

 Guld och fuchsia. Tvåradiga guldmellandelar med strass och vaxade glaspärlor 8mm och 4mm. Det här är gjort på smyckewire och har ett klolås.

 Det här gjorde jag för flera år sedan. Det består av vita vaxade pärlor och seed beads trädda på pärltråd.

 Glaskuber, silverfolierade i olika färger och svarta. Plus en hästskoberlock.
Och så ett treradigt armband i silver och vitt. Stora tibetsilverrektanglar (femradiga), små silverkulor (2mm) och vaxade 6mm glaspärlor.

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...