3 nov. 2012

Dagens skapelser

Igår fick jag dom fina frostade blomkjolarna som jag beställt för att ha som änglakjolar. Så jag gjorde förstås ett par änglaörhängen idag.
 Jag har dessutom skaffat en guldfärgad variant av de mindre vingarna, så det blev guld och lila. Vita 6mm pärlor blev huvud och glorian är en guldfärgad daisy (Gd55). Dom kan ju faktiskt stå på kjolen dessa änglar ...
... fast som örhängen är dom kanske mer användbara ...

Storleken på kjolarna är 10mm på höjden och 14mm i vidden nertill.
Dessa färger finns: Vit, cerise, ljusblå, röd, grön, rosa, ljusgul, svart, turkos, lila och mörkgul (drar mot orange). De kostar 1 kr/st.
Andra frostade pärlor i olika modeller finns här. En annan modell av änglakjolar i olika storlekar finns här. Inspiration till änglahängen med en massa olika pärlor hittar du under etiketten Änglar.
 En kund ville köpa en meter av den bruna flätade läderremmen och det föranledde att jag fick klippa av en halvmeter för det var en skarvknut där. Och då tänkte jag att jag kunde ju göra något av den där halvmetern meddetsamma, istället för att den skulle ligga och skräpa. Det blev ett halsband med stora träpärlor och guldkulor.
 Både träpärlorna och guldkulorna har ju tillräckligt stora hål för den här remmen.
 En liten träpärla fick avsluta förlängningskedjan.
 Remmen avslutas med fästen som limmas fast. Jag tog ett klolås i lite större modell till detta halsband.
Jag har en kakburk med en massa olika träpärlor i större modell. De är helt osorterade och inget uträknat pris har jag, men de hamnar väl kring 1-3 kronor styck.Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...