16 nov. 2011

Örhängen med lövpärlhattar

De här pärlhattarna som är formade som treflikiga löv passar bra att drapera om stora pärlor. Eftersom metallen är tunn så är det lätt att vika och forma löven så de passat på pärlan.
Tyvärr har jag inga fler av dessa pärlor och jag har ännu inte hittat dom nånstans att köpa mer av, men jag ska hålla utkik för jag tycker dom är väldigt läckra med virveln inuti. Däremot har jag kvar av glashjärtana med virvlar, men dom kanske det är lite svårare att drapera löven på. Jag satte dessa på pinnarna med liten rund knopp och uppepå sitter en 5mm silverkula.
Här har jag använt guldfärgade löv och små guldfärgade daisies. Glaspärlorna har jag nog inte visat förr, men det beror på att jag tyckte dom var så tråkiga. När jag beställde dom såg dom mycket mer färgstarka ut, men när dom kom visade dom sig vara tämligen murriga. Men nu gjorde jag också ett armband med dessa och några andra i precis samma färgskala - blev inte så tokigt ändå.
Och här satte jag silverlöven på ett par "ko-ögon" och med små tunna pärlhattar (phs60B) under.

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...