21 maj 2013

Lite inspiration från min Pinterest

Värmebölja har drabbat Boliden - värst var det i helgen - och jag orkar inte göra nånting. Mina bepälsade sambosar orkar inte heller nånting, utan ligger mest och flämtar på nåt skuggigt ställe. Men dom är gärna ute i alla fall (till skillnad från deras människa) så det är rätt lugnt i huset åtminstone.
Det är egentligen för varmt för att sitta framför datorn också här på övervåningen, men jag har en fläkt bredvid mej som blåser svalkande vindar. Så i brist på annat så sitter jag och möblerar om på mina pinterestboards. Jag har gjort några fler kategorier så jag flyttar om en del. Och det blir nog fler uppdelningar också för nu börjar jag ha ganska mycket i samlingen.
Det blir alltså inte mycket skapat nu, men lite inspiration kan jag ändå bjuda på.
Urgulliga minitavlor (av tändsticksaskar) från craftandcreativity.
Spargris av petflaska.
Från favecrafts. Vinflaska målad och krackelerad. Jag provade ju krackelering tidigare och det var ju riktigt häftigt! Och även om jag inte dricker vin så råkar jag ha tre vinflaskor eftersom jag fick dem (fyllda med hemgjord saft) av mina grannar till jul.
Chokladfjärilar att dekorera sommarens tårtor med.
Hur man gör en minivas på 30 sekunder får du veta här. Fullkomligt genialisk idé!
Hur man krackelerar glaskulor får du lära dej här.
Snabbgjord kasse av en t-shirt för shopping eller till badstranden.
Hur man gör askar av papperstallrikar visas här.

Ett halsband av pistagenötskal! Jag har en hög sådana - jag äter nötterna och Stella slickar och suger på skalen - jag antar det är saltet hon gillar.

Det var ett litet axplock av vad jag samlat på Pinterest. Kolla gärna själv efter mer.


1 kommentar:

lopplisa sa...

Godagsan!! Du bor på tok för långt norrut!! Här nere i kalla södern är det behagligare, vill jag lova! Jag ska genast in och kolla ditt pintereststäd och inspireras. Ha de´

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...