2 aug. 2010

Diverse nya metallfyndigheter

Som komplement till berlocken med peacesymbolen kommer här en bricka med ordet peace stansat. Jag har inte gjort något med detta än, men det kan ju både användas som hänge, länkas ihop med en kedja till ett armband, eller varför inte sy fast det på något? Brickan är 25x5mm och kostar 4 kr.
Och som komplement till runda länkringar har vi här ovala vridna ringar. De är 18x8mm stora och kostar 2 kr/st.

Två nya "pärlramar" har jag också. Den hjärtformade är ca 20mm stor och kostar 3 kr/st. Den trekantiga är ca 15 mm och kostar 2 kr.

Mellandel av tibetsilver i form av ett fint hjärta, ca 10x11mm - det passade precis in i den hjärtformade "ramen". Hjärtat kostar 1,50/st.


Den rosa pärlan är jadepärlan som finns här. Den ovala spiralen på det högra hänget finns här. Till örhängena använde jag de trekantiga ramarna, ovala millefioripärlor, några jeansblå seddbeads och ett par små silverfärgade filigree-pärlor. Till både hjärthängena och örhängena använde jag några nya stavar med en liten knopp i änden. Stavarna är 50mm långa och du får 10 stycken för 7 kr.

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...