22 feb. 2016

Ditt och datt

Dom här örhängena hittades i samma sedimentlager som de förra cernitsmyckena, så jag antar dom är från samma tidsepok, alltså 80-talet.
 Stora creoler med svarta och guldfärgade pärlor och lite kedja. Tillverkade av mej liksom dom förra.
Stella tycker att Lilla Rosa är stor nog nu att äta riktigt mat, men tyvärr finns det aldrig någon mat till henne eftersom mamma Stella äter upp allt innan nån annan hinner vara med. Jag har blivit tvungen gömma matburkarna - det första gömstället hittade hon och tog sej in i, men nu har jag ställt en burk i ett överskåp och den andra burken ligger det tyngder på. Kanske hon är extra desperat om mat nu när hon har sina "barn" (två råttor och Lilla Rosa) att försörja. När hon inte äter bär hon omkring på småttingarna.
Några nya glasslådor - fyra ICA minimumsbit och så en annan som är lite mindre på höjden.

Och gissa vilken kändis jag såg på ICA i Boliden igår. Jo, vår lille "inte terrorist trots allt"! Tillsammans med en ung dam som INTE hade burka, inte ens en sjal på huvudet. Ett tydligt bevis för att han inte är en islamistisk fundamentalist för då skulle han väl ha spottat på en sådan sedeslös kvinna. Undras hur det går med hans skadeståndsansökan förresten. Kanske borde hela Boliden söka skadestånd för den ärekränkning och det psykiska lidande denna falska anklagelse orsakat samhället. Just saying.

2 kommentarer:

lopplisa sa...

Stella och jag är verkligen på samma våglängd... omgivningen får stöka undan och gömma allt vad mat och godsaker heter, annars ser jag det som min plikt här i livet att vräka i mig det mesta som står till buds :)

Jag antar att dina urgrävningar kräver förvaringar, men att de prompt behövde vara så fina, hade jag ingen aning om! Du är verkligen en mästare på att kamouflera skräp till oigenkännelse! Och vad det gäller skadestånd, så tycker jag absolut att du också ska kräva det å bygdens vägnar! :)

myrica sa...

Så snygga 80. tals örhängen du gjort, dom gillar jag,
Snacka om att du är en ide rik person.
Ha en bra dag
kram

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...