4 apr. 2012

Stora läckra pärlor av akryl

Jag har några nya läckra akrylpärlor som är lite annorlunda.
Riktigt stora är dessa pärlor med silverdrizzel - 40x30mm. De är rombformade, lite böjda och har lodrätt hål - blir fina som halsbandshängen. De kostar 5 kr/st
2 cerise, 2 orange, 1 svart, 2 gröna, 1 turkos, 1 röd och 1 lila. De som det finns två av kan ju bli till örhängen - eftersom dom är av akryl är dom ju lätta trots storleken.
 Dom här har jag haft ett tag, men inte kommit ihåg att visa. Dom är turkosa med silvergrå drizzel och har som synes en svängig form. Dom är 25x16mm stora och hålet är ca 3mm stort. Pris 3 kr/st.

 Dom här är härliga bara att ta på, alldeles lena och blanka - ser ut som porslin! De är 25x17mm stora och kostar också 5 kr/st. De är rektangulära med lite vågig form. De är vita med mönster i cerise och lite grönt.
Mönstret varierar från fläckigt (ser blommigt ut) till flammigt, och kan vara ganska olika på vardera sidan på samma pärla. De här bilderna visar båda sidorna av samma pärlor på samma plats, det är alltså 10 pärlor. Jag har beställt fler av dessa för dom var så läckra.
Dom här blir ju också fina som hängen, men passar även att använda som vanliga pärlor på t.ex. ett armband.
Jag plockade ut dom som var mest flammiga (dom två till vänster på andra raden) och gjorde ett par örhängen, med några udda vita pärlor och strassrondeller.

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...