19 aug. 2016

Vaxbatik anno 1971

Igår påbörjade jag uppröjningen i syrummet. Jag började längst in i vänstra hörnet - då ser jag inte hela röran utan har det mesta bakom mej -  jag ska liksom backa mej ut ur rummet. En stund varje dag ska jag ägna mej åt detta och det lär väl ta minst en vecka, eller tre, att få någorlunda reda i oredan.

Att jag kommer att hitta bortglömda saker är säkert, och igår hittade jag en väldigt bortglömd sak, nämligen ett stycke blått tyg med vaxbatik. Om jag gjorde detta hemma eller i skolan minns jag inte, men 1971 var året då jag gick ut nian.
Nu ska jag lägga i min att göra-lista att hitta något att spänna upp tyget på. Om jag kunde hitta en ram i passande storlek vore ju extra plus.

4 kommentarer:

Grahnslöjd sa...

Jag håller också på att röja i mitt syrum och det lär ta ett tag eftersom jag har en 10månaders hjälpreda;) Kommer nog inte att göra lika fina fynd som du... Vilken härlig vaxbatikbild, hoppas att du hittar en lämplig ram:)

lopplisa sa...

Oj! Så proffsigt utfört!! Du är ju en stjärna på så många plan!!! Vilken härlig röjarteknik btw :) Sjukt bra!

lopplisa sa...

Ja inledningsvis talade jag så klart om den fantastiska vaxbatiken i det förra inlägget förstås :)

Anonym sa...

Kan bara instämma i lopplisas kommentar, sjukt fin 😊och jag minns den. ... du det kommer att ta tre år, för du kommer att bli lika sentimental över alla dina fina fynd 😂

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...