28 mars 2016

Shoppa scrapbookingpynt på Ebay

Jag håller inte på med scrapbooking, men det är ju många andra som gör det. Nu råkade jag komma in hos en säljare på Ebay som har en massa fina scrapbookingpynt och annat. En väldig massa fina träknappar i alla möjliga former, som ju både kan sys eller limmas. Och jag måste ju verkligen besinna mej och inte beställa en massa som jag inte själv behöver (men vill ha), så jag tänkte att jag istället ska tipsa andra om denna säljare. Om någon hittar det här inlägget om några månader eller år, så får jag påminna om att de pågående auktioner jag tipsar om är giltiga just nu (28/3 2016) och ett antal dagar framåt. Men missar man en auktion får man oftast en ny chans senare, eller så kan det finnas att köpa till fast pris. Säljaren shesheshe888 finns förhoppningsvis kvar några år.
Dom här knapparna i form av tårtor är ju fantastiska! Auktionen pågår nu (fram till torsdag afton 31/3). Finns också till fast pris.
Filtblommor 13mm små, 500 st mixade färger kan köpas till fast pris - knappt 17 kr.
Fjärilar av trä - kan sys på eller limmas. Kan köpas i 20-, 50- eller 100-pack till fast pris.
Träsiffror 100-pack.
Ja, det är ju ett tag till jul, men ni vet hur fort tiden rusar iväg - så var ute i god tid och beställ tomteknapparna redan nu. 35mm höga, i 20- eller 50-pack till fast pris.
Gulliga små rådjur, 29mm höga, av trä. Auktion som avslutas i morgon vid halvåtta-tiden. Finns till fast pris, även rosa och mönstrade - kolla här.
Löv i mixade färger. Auktion som avslutas vid niotiden i morgonbitti. Finns också till fast pris här. En annan modell av löv finns här.
Träknappar i form av lok. Auktion och fast pris. En annan modell här.
Ugglor är väl fortfarande populära. Dom här och ett flertal andra modeller (även ripsband med uggletryck) hittar du här - både auktioner och fast pris.
Broderade guldkronor. Kan strykas fast. Köp 2 eller 10 stycken till fastpris.
Bebisar! 20- eller 50-pack till fast pris. Mer på sökordet baby, bland annat barnvagnar och ankor.
Mönstrade hjärtan. Auktion som avslutas på onsdag. Finns också till fast pris, 20-, 50- eller 100-pack. En massa andra hjärtan hittar du här.
Små klädnypor - tre olika storlekar - 2,5, 3,5, 4,5 cm.
Jutesnöre. 50 eller 100 meter i flera olika färger.
Små små plastknappar - 6mm. En massa andra plastknappar hittar du här.

Ja, det här är bara ett litet urval av denna säljares alla roliga pynt. Vill du titta på allt kan du börja här - shesheshe888. Och det här är ju bara en säljare av alla tusentals som finns på Ebay ...

Till dej som aldrig handlat på Ebay - prova! Skaffa ett konto på Ebay och ett på Paypal (säker betalning) och shoppa loss. Bocka för "Free international shipping" i menyn till vänster så riskerar du inte att råka köpa nåt med dyr frakt. Köp absolut inte från USA, det blir svindyr frakt. De flesta säljarna från Kina har allt, eller det mesta, fraktfritt. Och dom är pålitliga. Jag har beställt massor och ytterst sällan har något kommit bort på vägen, eller varit fel - då har jag skrivit till säljaren och fått pengarna tillbaks, eller ny leverans. Tänk på att det tar ca fyra veckor för leverans från Kina (Hongkong ca 2 veckor) och ibland längre, så man får ha lite tålamod.


2 kommentarer:

myrica sa...

Så mycket fin du har hittat , ska kolla in sidan.
Tack för tipset.
Ha en bra dag
kram

lopplisa sa...

Vilka fina tips!! Frestande!

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...