6 okt. 2015

Nu kanske det räcker ...

Okej, nu kanske jag inte behöver göra några fler burkar och lådor, åtminstone på ett tag. Fast det är ju så pass roligt att göra dom så det är risk för återfall. Men jag tänker i alla fall försöka ägna mej en stund åt att rensa i röran i främst syrummet, och förhoppningsvis då få nytta av dessa förvaringslådor.
 Nio juicekartongburkar och sex glasslådor. Vore ju trevligt om jag kunde hålla så här prydlig ordning på lådorna, men det är ju liten risk. Åtminstone får jag dela upp dom i två staplar. Helst borde jag bygga en specialanpassad hylla att ställa dom på, med max två lådor på höjden på varje hylla. Får börja skissa på det ...
 Tre nya glasslådor. Den beigea passar ihop med den bruna och röda i förra omgången, det är samma tapetkollektion. Jag har rätt mycket tapetprover av den sorten i olika färger och jag tycker lådorna blir riktigt eleganta med enfärgad tapet.
 Till dom två i grått, svart och silver så nyttjade jag lite tapetrester som fanns kvar efter lapptäckstapeteringen i köket för åtta  år sedan. På den här blev det fyra olika tapeter.
 Den där gråa småmönstrade tapeten var extremt samarbetsovillig, nästan omöjlig att vika runt kanter. Den på locket var betydligt lydigare.
 Två juicekartongburkar i svart och silver.
 Den här är målad med blank svart färg och dekorerad med aluminiumtejp.
Zebramönstrad och en bredrandig tapet i svart och silver.

2 kommentarer:

Borgmästaren sa...

Wow! Sjukt imponerad av återbruksverken! Blir himla snyggt och först hade jag svårt att fatta vad råmaterialet var. Bra jobbat!

lopplisa.wordpress.com sa...

Wow! Fint gruppfoto! Så, då återstår bara att fylla lådorna.... Och att göra hyllan då 😃

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...