14 jan. 2015

Penselförvaring

Jag har haft mina penslar i en stor burk, men den var inte så praktisk. Den var för hög, så de kortare penslarna var inte så lätta att hitta. Så jag har funderat ett tag på att ordna nåt annat att förvara penslarna i. Idag gick jag från fundering till handling.
 I våras när jag skulle börja chiliodlingen så sparade jag ju en del juiceförpackningar för att ha som "krukor", men jag har fortsatt spara förpackningar i tanken att dom kan komma till nytta på annat sätt också. Och nu blev det alltså penselförvaring.
Jag klippte två förpackningar i olika höjd och tejpade ihop dom. Sen klädde jag in det hela med självhäftande plast. Klart.

För övrigt kanske det börjar vara dags att förbereda för årets chiliodling, även om det är lite för tidigt för själva frösättningen. I fjol var jag lite sen men nu har jag i alla fall allt jag behöver hemma redan så det gäller bara att komma ihåg. Får väl göra en notering i almanackan.

2 kommentarer:

myrica sa...

Det var ett fint ställ, jag tror att mina ligger i en låda för tillfället, har inte målat på länge.
Ha en fin kväll
kram

Borgmästaren sa...

Fiffigt och smart återbrukat. Tänk att det snart är sådd-dags! Jag sätter alltid något men det klarar sig sällan så länge.

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...