17 juli 2013

Rapport från Storgatan 21

En liten rapport om vad som händer här på Storgatan 21 i Boliden. Inget pyssel alls har det blivit på flera veckor. Däremot börjar det äntligen hända lite på husfixningsfronten, när nu sonen har semester och kan vara behjälplig. Det ska bli lite tapetsering och lite snickeri - sånt som skulle ha fixats för snart sex år sedan ... Lite homestyling innan jag ska sälja huset om några år. Det är väl så att man kan gå i sitt hus i flera år och sluta se det som borde fixas, men när man tänker på att visa upp huset för eventuella spekulanter då blir det genast mer nödvändigt att fixa till skavankerna. Eftersom jag i alla fall är ute i god tid med stylingen så ska jag väl hinna få lite glädje själv av uppsnyggningen också. Jag återkommer med rapport om hur det blev.

Min "open on demand"-policy i butiken funkar bra - det plingplongar lite då och då. Det är väl inte högsäsong för pysslande just nu även om det inte heller varit särskilt mycket sol och badväder på sistone. Idag är det faktiskt riktigt fint väder, men annars har det regnat mest varje dag och ingen luftvärme alls. Jag ska väl inte klaga, som ändå inte gillar sol och värme, men man vill väl åtminstone slippa långkalsonger i juli!

Inte särskilt många nyheter har jag i butiken, men jag har beställt hem mer av sånt som tagit slut, t.ex. bandspännen.
 Jag beställde 50 svarta och 50 i mixade färger. Klicka på länken ovan för att komma till det ursprungliga inlägget som jag uppdaterat och där jag visar mer av dom och hur dom används.

 Änglavingarna i modell 1, silverpläterade och tibetsilver tog också slut, men dom har jag nu fått hem fler av.
 Aluminiumpärlorna 8mm stora i olika färger efterfrågades av en kund och det var ju inte många kvar av dom heller, men nu har jag nya i några olika färger.
 Dom svarta kedjorna har också gått åt, och när jag nu ändå skulle beställa en del så passade jag på och köpte en ny svart med lite större länkar (8x5mm). Jag har lagt in den bland de andra färgade kedjorna.
 Flätade läderremmar har jag ju i några olika färger, men vitt är ju snyggt så det fick bli en sån också.

Sen har jag ägnat en hel del tid åt Pinterest. Det är ju så att när man "pinnar" nåt så är det alltid nån annan som också gillar det och "repinnar". Vissa saker blir väldigt populära och det märker man för att man får ett mejl varje gång någon repinnar eller gillar dom. Och dom som gillar mina pins har med stor sannolikhet boards och pins som jag gillar, så jag kan ju inte låta bli att kolla upp alla, för där kan ju finnas nåt som jag bara måste repinna. Och så där håller det på i ett oändligt utbyte av inspiration och gulliga djurbilder och allt vad det är man gillar.
Så här kan det se ut i min inkorg ...

Jag har hittat en hel massa läckra smycken att göra, mycket med pärlor ...
sånt här t.ex. Men då behöver man ju en riktigt stark och smidig pärltråd ...
 så en rejäl trådrulle har jag införskaffat - 800 meter ska väl räcka en stund. Nästa vecka ska jag försöka att komma igång med lite pyssel och knåp, så det förhoppningsvis blir nåt att visa upp.

Och snöleopardungarna växer och frodas, fast ganska trötta är dom fortfarande ...

1 kommentar:

lopplisa sa...

Trevligt med en home styling som kan åtnjutas innan försäljning!! För egen del står både kök och badrum på gör-om-önskelista, men det får bli den dag jag har pengar över.

PS Kul med en uppdatering! Har gått och väntat på en :)

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...