Knappar igen!

Ett gäng nya plastknappar i olika modeller, för syprojekt, stickat, virkat, scrapbooking, smycken och annat pyssel.
Söta knappar med vit mitt och färgad kant och baksida - blå, röd, grön, rosa, beige, cerise gul och ljublå. De är 15mm stora och kostar 1 kr/st.

Karamellknappar, runda kupiga med hank på baksidan. Finns i färgerna ljuslila, rosa, cerise, röd, orange, beige, gul, grön, ljusblå, turkos och vit. 1 kr/st.

Jag satte några på ett silkesnöre (multifärgat) och knöt makramé. Det är lite osnygg finish på hankarna och det kan vara lite vasst, men det var enkelt att skrapa bort och jämna ut med en sax så det inte skaver om man ska använda knapparna så här.

Hjärtliga knappar, också med hank på baksidan. Dom finns i åtta färger och har ett rött hjärta i mitten, som det står LOVE på. Färgerna är turkos, orange, cerise, lila, röd, vit, grön och gul. De kostar också 1 kr/st.
Storleken är 14x15mm.

Härliga blanka och lena tvåhålsknappar med prickigt mönster. Gula, gröna, blå, röda och svarta. Storlek 15mm och priset 1 kr/st.
4-hålsknappar, storlek 11mm. Bara 50 öre/st. Halvtransparenta färger - rosa, laxrosa, gul, grön, blågrön, rödorange, röd, vit, marinblå, ljusblå, turkosblå. Dom här tänkte jag speciellt för det här armbandet ...
... som visades i det här youtubeklippet.

Read Comments

1 kommentarer:

myrica sa...

Vilka härliga knappar, jag gillar knappar.
Hoppas du är på bättring med din syn.
kram