7 juli 2012

Två Julia-örhängen

Efter värmeböljan igår så bulllade åskmolnen hotfullt upp sig runt Boliden senare på kvällen, men det var visst tomma hot. Idag är det ett mer kompakt molntäcke och gräsligt klibbigt och kvavt, men inte lika varmt. Jag hoppas på ett rejält regnväder ikväll/natt och att det blir lagom varmt i morgon.
Nere i butiken var det i alla fall rätt svalt, så det är dit jag får gå när det blir för varmt. Julia kom förbi idag och det första hon sa var att det var stor skillnad här motför i hennes rum.
Julia hade tänkt göra ett par örhängen med de turkosa tärningarna men dom kunde vi inte hitta - antingen är dom slutsålda eller så har dom försvunnit på annat sätt. Så istället blev det ett par örhängen med de små svarta tärningarna - och dom blev ju riktigt tuffa!
 Tre tärningar rymdes på en hattpinne.
Sen gjorde hon ett par örhängen med glittriga silverringar (mycket glittrigare än bilden visar). Eftersom de faktiskt är ett slags bindringar - alltså öppningsbara - var det bara att öppna lite och trä dom på örkrokarna. För att få öppning alldeles tät sedan, så satt vi lite lim där.

2 kommentarer:

Örhängen sa...

Va har hon gjort dem där själv? :O

Miris Skaparlusta sa...

Ja, det är klart att hon har - snabbt gick det också!

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...