31 juli 2012

Stellas nya polare

När jag skulle släppa in Stella igår kväll, satt hon i gräset i duggregnet och stirrade på något. Det var ju ganska mörkt, men jag såg något gråbrunt som rörde sig lite. Är det en råtta? tänkte jag, eller ... en padda ...? När den började kravla över grästuvorna såg jag att det var en padda - en stor fet figur. Stella visste inte riktigt vad hon skulle göra med den där polaren - hon nosade lite och petade lite försiktigt med tassen - hon har inte mycket jaktinstinkt och är inte det minsta aggresiv, så det var ingen fara för paddan. Men den satt blickstilla och rörde sig inte förrän Stella gick därifrån.

När Stella kom in, gick jag ut med kameran. Jag fick kliva försiktigt i gräset för paddan var ju iklädd kamouflagefärger. Men den var ju inte nån sprinter precis, så den satt kvar där jag sett den från fönstret. Och den rörde inte en fena när den märkte att jag var där, så det var ju inte så svårt att fota den. Jag använde blixt men den blinkade inte ens. Visst är hon/han söt?

3 kommentarer:

myrica sa...

Så gullig vän.
Ha det gott
kram

Anonym sa...

hejsan... vilken otroligt härlig blogg :) sitter och kikar lite på dian smycken b la... och alla tillbehör... kan man köpa tillbehör av dig? berlocker och anant ? hittade ingen mail så jag skriver här :)

Miris Skaparlusta sa...

Hej Anonym! Kul att du gillar min blogg! Det går bra att beställa - mejladressen hittar du uppe till höger under rubriken Information!

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...