24 jan. 2012

Tre berlockarmband

Snabbgjorda armband som kan varieras i det oändliga.
Tre berlockarmband på elastisk tråd. Två med tibetsilverberlocker och blandade pärlor (få användning för alla uddapärlor du har) och ett med berlocker gjorda av akrylpärlor på pinnar.
Berlock med hängefäste och ordet "Wish" (finns flera andra) längst ner på bilden. Till höger ett löv och ett kors, till vänster en katt och "Hand made"-berlocken.
Tigerhuvud längst ner, upptill ett annat löv, en nyckel och hand made-berlock. Nyckeln är satt på ett hängefäste. Andra större nycklar finns här. Och så en berlock gjord av en rosa akrylprisma.
Här har jag istället för metallberlocker gjort berlocker av akrylpärlor och själva armbandet är trätt med små transparenta glaspärlor med silverkärna.
Akrylpärlorna är också transparenta men med olika färger inuti, dom har en lite annorlunda  form med liksom fyra "vingar". Jag satte en liten daisy på vardera sidan om pärlan.

Mer berlocker och ett exempel på ett berlockarmband på kedja finns här. Ännu mer berlocker hittar du under etiketten Metall - hängen och berlocker.

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...