11 aug. 2011

Efterlysning

Har du en bättre begagnad mobiltelefon, laptop eller datormus som du kan skänka eller sälja billigt? Jag får förfrågningar från en del asylsökande om dessa saker. Eftersom dom inte har så mycket pengar så får det ju inte kosta så mycket, men dom vill ju ha möjlighet att kunna hålla kontakt med släkt och vänner, och myndigheter och advokater och allt vad det kan vara. Så har du en gammal mobil som funkar att ringa med, eller en laptop som kan kopplas upp med ett mobilt modem och du bor i/omkring Boliden, så kan du komma in med den. Mobilen får kosta 50 - 100 kr och högst 1000 för en laptop. En datormus för laptop (usb-kontakt) finns också på önskelistan. Också kastruller och annat husgeråd efterfrågas, liksom skor och kläder och gardiner.
 
Har du inget själv kan du väl fråga vänner och grannar om dom har. Bli av med det som ändå ligger oanvänt och gör någon annan glad!

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...