20 juni 2011

Det här skyller jag på Gunilla

Jo, för hon var här häromdan och skulle rota i min berlocklåda efter något - och tog den med till bordet och började lägga upp saker. Då såg jag ett och annat som kunde passa till örhängen och bad henne att se om hon kunde hitta två av det ena och det andra ... Och det kunde hon ... Så medan jag monterade på örkrokar för glatta livet så plockade hon fram mer och mer ... Här är resultatet (och, ja, hon hittade några berlocker till sig själv också). En del har jag fler av, andra fanns det bara ett par av.
 Fjäril, Kors, snöflinga, blomma. Blomberlocken har jag mer av, men har vistt glömt visa den tidigare.
 Uggla, katt, dinosaurie, ekorre. Katten och dinosaurien (och fjärilen på övre bilden) finns med hängefäste som kan tas bort.
 Mynt, nyckel, fransk lilja, peacesymbol
Hjärta med pil, pojke och flicka, Love, små änglar
 Det fanns en pojke och en flicka, så dom fick komplettera varann.
 Mycket små änglar.
 Katt, knubbig tiger, liten elefant, fisk - den knubbiga tigern och fisken finns nog fler av - de finns med hängefäste, men det kan man ta bort.
 Olika löv, det andra från vänster finns här de övriga här. De små löven satte jag tre av på en bit kedja.
Och här blev det - lövgrodor (haha!). Det är samma små löv som på förra bilden och så en groda däremellan, alltihop satt på en bit kedja. Grodan har jag visst också missat att visa förr men den är mycket fin.
Jag har använt några olika örkrokar, större nickelfria och den nya lite mindre i sterling silver.

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...