13 maj 2011

Utställning i Gula Villan i helgen

Äntligen fungerar Blogger igen - det har varit nåt problem hela dan, så jag har inte kunnat göra det här inlägget som tidigare utlovats. Det gäller alltså konst- och hantverksutställningen vi ska ha i Gula Villan här i Boliden i helgen. Det är flera duktiga konstnärer och hantverkare som visar (och säljer) sina alster, så se till att ha en stund över och titta in. Det serveras även våfflor och kaffe för fikasugna. Öppettiderna är 12 - 16 både lördag och söndag.
Eftersom det alltid påtalas hur svårt det är att hitta i Boliden, så har jag gjort en kartskiss som visar var Gula Villan ligger (för dig som inte vet), sett från om man kommer från stan eller i övrigt via 95:an.
Från Finnforsvägen svänger man in på Storgatan. Halvvägs uppför backen passerar du mitt hus (stort grått hus med en lila dörr) som syns längst ner på kartan. Passera OK och sen kan du svänga vänster på någon av gatorna Gruvgatan, Gyllene medelvägen eller Bjurvägen. Tar du sistnämnda så har du sen Gula Villan precis i hörnet i korsningen vid Södra parkvägen. Kommer du istället söderifrån så sväng in på Silvergatan, som efter ett kvarter plötsligt heter Storgatan (inte underligt man blir förvirrad). Sen är det bara att fortsätta fram till Bjuvvägen och ta höger där. Klicka på kartan för större bild.
Så välkommen till vår utställning och tipsa alla du känner.

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...