11 mars 2011

Armband skapade av två unga designers

Maja och Klara var här och pysslade igår och gjorde några riktigt tjusiga armband!
Det här är Klaras ursnygga armband med tvåradiga mellandelar med strass (som jag visst glömt visa, men dom kostar bara 2 kr/st. och en annan variant finns här) och mirakelpärlor i många färger. Det är trätt på elastiskt tråd.
Det här är också Klaras - ett armband för festliga tillfällen. En guldkedja behängt med strasspärlor i tre storlekar och färger, och två filigreepärlor med strass. Ett litet togglelås passade bra till det. För att göra berlocker av pärlor behövs också pinnar och sen bindringar att fästa med.
Ett par örhängen och armkedjor som Klara gjorde tidigare finns här.
Maja hade svårt att bestämma vad det skulle bli den här gången. Men eftersom hon hon för det mesta gör smycken till andra, så skulle det nu ändå bli något till henne själv. Och favoritfärgen blått i kombination med silver resulterade i detta snygga armband i klassisk stilren majadesign. Två minde silverfoilhjärtan och ett större, plus två silvriga mellandelar på en kedja med stora länkar. (Jag är snart klar att presentera alla silverkedjorna och silvermellandelen kommer, den kostar i alla fall 2 kr/st). Och ett hjärtformat togglelås passade ju perfekt.
Några andra av Majas (och Oscars) designs finns här och här,

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...