23 jan. 2011

Fyra tjejer från planeten Pyssel!

Vilken tur att jag inte for till Spanien - nu fick jag vara hemma och få besök i butiken av fyra söta tjejer.
 Dagens gästpysslare är Sanna och Lina i den bakre raden, och Ella och Sara längst fram. Söta och trevliga och alldeles normala såg dom ut till att börja med. Men efter en stunds pysslande så blev dom lite konsiga ...
 ... och började förvandlas till ...
... äkta pysslingar från planeten Pyssel! ...
...  på studiebesök i Bolidens pysselbutik. Och eftersom ägaren till pysselbutiken, nämligen jag Miriyama Miri Lumaya M A M Chandari också är från planeten Pyssel, så kände tjejerna sig så hemma att dom släppte fram sina rätta jag och glömde bort att försöka vara normala svenska tjejer. Men när dom gick hem så hade dom tagit på sig sina jordlingsförklädnader igen ...
 Här är Ellas halsband med två utbytbara hängen. Hänget till vänster är en droppe som finns här, som fästs i ett klolås med två bindringar (så det skulle ligga rätt). Det andra hänget finns här, men den övre delen av fästat byttes ut mot ett par ringar och ett klolås för att gå att sätta på halsbandremmen (färdig halsrem av fuskmocka, med lås, finn i olika färger).
 Ella satte också en stor glaspingvin (den enda jag hade) på en kulkedja i guldfärg. Matchande mindre pingviner finns som örhängen.
Lina gjorde en present till morbror (?) Daniel om jag inte minns tokigt. En kraftig kedja i matt silver/stålfärg försågs med ett stort klolås och så hängdes några berlocker på - en stor drake i mitten, en groda och en ansiktsmask på ena sidan och en tiger och en mindre drake på den andra sidan.
Till sin syster Ella gjorde Lina det här halsbandet med en Hello Kitty-glaspärla som hängdes i ett tibetsilverfäste. Halsbandet är ett lila fuskmockaband med lås.
Sanna använde och ett mockahalsband och gjorde två utbytbara hängen med klolås. Ett glashjärta och ett akrylhänge.
Sannas andra halsband har en flätad fuskläderrem, ett tibetsilverfäste och en söt lila akrylnalle.
Sara valde en randig halsrem (den finns också i rött) och gjorde två utbytbara hängen med klolås. En drake (samma som den mindre draken på Linas kedja) och ett fredsmärke.
Pysslingar är mycket fredliga utomjordingar, så om du träffar någon behöver du inte bli rädd - inte ens om hon gör hiskeliga grimaser!

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...