22 okt. 2010

Ljuslykta av vattenpärlor

Jag har sålt en hel del vattenpärlor på "postorder" senaste veckorna - jag fick sätta folk i kö för jag hade inte hemma så det räckte utan har fått beställa hem i flera omgångar. Nu har jag lite hemma i alla fall och väntar mer, men jag har fått fler förfrågningar, så det kan snart vara slut igen. En del har kommit på att det är utmärkta (och billiga) julklappar.
En av mina postorderkunder (Nina) skickade bilder på värmeljus hon gjort med vattenpärlor, och med de röda, orange och gula pärlorna blev det ett fantastiskt varmt sken (som kan behövas i kylan nu). Så det vill ju jag också göra. Jag hade ingen lämplig större skål, men hittade den här fyrkantiga (och väldigt tunga) skålen på Ica Extra. I den satte jag ett glas med samma höjd, så jag skulle kunna fylla med vattenpärlor ända upp. (Det blev lite för lite i första omgången, men jag fyllde upp med lite mer sen). Och så är det bara att sätta ett ljus i mitten och tända. Nu var det ju lite dagsljus fortfarande när jag tog den här bilden (i mitt övre skyltfönster), det blir ju effektfullare när det är mörkt. Och ställ ljuslyktan framför en spegel som Nina gjort så blir det dubbel effekt.
 Jag hioppas det är okej för dig Nina att jag använder dina bilder - de var så inspirerande!
Mer om vattenpärlorna hittar du här och här. Vill du beställa så hör av dig snabbt för det är ca 2 veckor leveranstid om jag inte har hemma tillräckligt och jag expedierar beställningarna och ev väntelista i den ordning jag får beställningarna. 

1 kommentar:

Anonym sa...

jag vill gärna beställa beroende på färg o pris:) min mail. star_on_way@hotmail.com har mailat med dig innan:)

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...