4 aug. 2010

Örkrokar och "pluppar"

Örkrokar och silikonpluppar.
 Den vanliga fiskkrokmodellen finns i nickelfri silverfärgad och guldfärgad och kostar 2 kr/par. (glömde mäta dom)
Örkrokar i sterling silver finns i två modeller. Modell 1 är den vanliga fiskkroken men mindre än de nickelfria, de är 19mm från övre böjen till öglans nederkant. De kostar 4 kr/st.
Modell Nr 2 har ingen kula och en mindre tunnare spiral. Själva böjen är vidare men har en kortare "svans" än den andra. Höjd 15mm. Pris 4 kr/par.
Fiskkrokarna finns också i färg. Det finns inte så många av varje och några kan vara slut. Färgerna är gröna, lila, orange, petrol, brons, röda, svarta, turkosblå och koppar. Pris 2 kr/par.
 Örkrokar med gångjärn - brisyrer - minimerar risken att tappa örhängena. Jag har bara silverfärgade just nu. De är 16x11mm stora. De kostar 5 kr/par.
 En annan variant av fiskkrok, utan kula och spiral. De är 10mm från böjen till öglans nederkant, total höjd 20mm. De kostar 2 kr/par. Jag har bara guldfärgade av dem.
Större låsbar örkrok - njurformad. Den har jag bara i silverfärg. Storlek 24x11mm. Pris 2 kr/par.
Pluppar av silikon till "fiskkrokar" - se översta bilden - effektiva för att förhindra att man tappar örhängena. Du får 10 stycken för 1 kr.

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...