9 juli 2010

Börjes Brallor

Börje klipper mitt gräs och hjälper mig med annat också - en verkligt god granne! Och eftersom han inte vill ha betalt, så ställer jag upp med sytjänster i stället. T.ex. att reparera hans favvo-jeans (det var inte mycket kvar av dom framfickorna!) Bakfickorna var det väl inget större fel på, men jag tyckte att de kunde piffas upp ändå. Och Börje har ju humor, så jag trodde nog han skulle gilla det.
Jag har en broderisymaskin som tyvärr inte använts så flitigt som det var tänkt (det var en del strul i början så jag tappade lusten lite). Men så mycket som den maskinen och tillhörande dataprogram kostade så måste jag verkligen börja nyttja den. Så jag gjorde något enkelt - ett par texter. Med guldfärgad tråd på svart tyg blev det ett par etiketter som jag sedan sydde fast på bakfickornas överkanter.
Vill du ha personliga etiketter (eller något annat) så hör av dig. Med designprogrammet kan jag göra dina egna designs till maskinbroderi. Hur mycket det kostar beror förstås på hur avancerad designen är, hur stor och hur många olika färger som ska ingå. Etiketter som dessa med två ord kostar 7 kr/st. Du kan välja trådfärg (jag har ganska många), det är en speciell glansig tråd. Du kan komma med ett eget tyg också om du vill ha det.

Inga kommentarer:

Ännu en färgglad målning

Ännu en målning med cirklar och prickar. Och så en katt ... Den är 40 x 50 cm. Jag funderar på om jag ska hänga ett rött hjärta på kat...